dinsdag 18 maart 2014

Award voor Weidemann T4512 met VLS


Equitana Innovation Award 2013 voor ons Vertical Lift System op de T4512CX40 mini- verreiker. 


De T4512 was al heer en meester op diverse paardenbedrijven, maar is nu ook met de innovatieve Equitana 2013 Prijs bekroond vanwege het nieuwe VLS. 

Eerder won de Weidemann T4512 al diverse prijzen voor innovativiteit en ontwerp / design. 


Het originele mini-verreiker concept blijkt niet alleen succesvol in diverse sectoren en branches maar ook erg gewaardeerd door deskundigen, zo blijkt uit de diverse (inmiddels 4!) gewonnen prijzen en daarnaast komt de T4512 goed tot zeer goed uit diverse testen van vakbladen in binnen en buitenland. 

Het bestuurderassistentiesysteem, Vertical Lift System (vls) voor verreikers: Werk efficiënter en veiliger. Dankzij het Vertical Lift System (vls) is er een vloeiende work flow en is er voor de bestuurder waardevolle ondersteuning bij het werken in een complexe omgeving door een deels geautomatiseerde telescopische beweging.
Door de bijna verticale verhoog- en omlaag beweging wordt de stabiliteit van de machine altijd gegarandeerd, zelfs bij het transporteren van (maximale) zware lasten. 
De vloeiende work flow, het soepel en sneller verlagen van de telescopische hef arm en vanwege de verhoogde veiligheidsomstandigheden (stabiliteit en efficiëntie) en de eenvoudigere gebruiksvriendelijke bediening van de machine is de capaciteit van de machine extreem verhoogt. Ervaren bestuurders kunnen sneller en veiliger werken met het VLS en onervaren bestuurders krijgen waardevolle ondersteuning bij hef- en laadwerkzaamheden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten